Over ons

Selamat Makan, oftewel smakelijk eten

Warung Ventje is al meer dan 15 jaar een begrip! Voor de meeste authentieke Indonesische gerechten bent u op de Bergsedorpsstraat 102 aan het juiste adres. U heeft keuze uit meer dan 50 gerechten dagelijks vers voor u bereidt.
Warung Ventje is in 1998 gestart met het bereiden van Indonesische specialiteiten en alweer zo’n 8 jaar gevestigd aan de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam Hillegersberg.
Kort geleden is de winkel ingrijpend gerenoveerd en omgetoverd tot een moderne en eigentijds vormgegeven Indonesische toko.

Wat echter niet veranderd is zijn de gerechten. Authentieke Indonesische gerechten met een bijzonder mooie balans tussen traditioneel en modern. Als een van de weinige Indonesische toko’s heeft Warung Ventje koks in huis die de stijl van de authentieke Indonesische keuken nog beheersen en dat proeft u terug in de smaak van de vers bereide gerechten. Alle gerechten zijn halal en de basis gerechten zoals bami en nasi, zijn vegetarisch. De zogenaamde huisspecialiteiten!. De diverse rijsttafels bieden een verrassende variëteit aan kip, rund vlees en groente gerechten en zijn een waar genot voor de smaakpapillen.
Aan de diverse tafels in de winkel kunt u op uw gemak genieten van de overheerlijke gerechten. Ook kunt ze telefonisch bestellen en zelf af halen of nog eenvoudiger thuis te laten bezorgen.

Warung Ventje – ervaar het genot van de echte authentieke Indonesische keuken!

Warung HR-6170Warung-6140Warung HR-6205